Pasta kanapkowa z pora

Szukasz pomysłu na smaczny dodatek do pieczywa, bo kanapki z serem i szynką już dawno Ci się przejadły? Polecamy przepis na domową pastę z porem!

Pasta kanapkowa z pora jest prosta w przygotowaniu i pysznie smakuje ze świeżym pieczywem. Jest pożywna i sycąca, więc po takim posiłku na pewno nie zabraknie Wam sił. Gorąco polecam na śniadanie lub kolację!

PASTKA KANAPKOWA Z PORA PRZEPIS

Składniki

  • 1 por
  • 200 g sera żółtego w kawałku
  • 4 jajka
  • 2 łyżeczki musztardy
  • 3 łyżki majonezu
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

1. Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce.

2. Ser żółty również zetrzeć na tatce.

3. Pora umyć i pokroić w półplasterki.

4. Składniki przełożyć do miski, dodać majonez, musztardę, sól i pieprz.

5. Całość wymieszać do połączenia.

Pasta kanapkowa z porem przepis


Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 4.5 / 5. Oddanych głosów: 2

Udostępnij!