Pasta z makreli

Pasta z makreli to moja kolejna propozycja na pyszną pastę kanapkową. Doskonale smakuje szczególnie ze świeżym pieczywem lub grzankami. Przepis na pastę z makreli jest bardzo prosty i szybki w wykonaniu. Mimo, że pasta składa się z zaledwie 3 składników to gwarantuję, że swoim smakiem oczaruje niejedno podniebienie. Ponadto pasta z makreli jest pożywna i zasyci na długo. Zapraszam na przepis!

POMIDOROWA PASTA Z MAKRELI

Składniki

  • 1 puszka fileta z makreli w sosie pomidorowym
  • 3 jajka
  • 1 mała cebula
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

1. Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek i pokroić w drobną kosteczkę.

2. Cebulę obrać i drobno posiekać.

3. Do miski przełożyć makrelę i rozdrobnić ją za pomocą widelca.

4. Następnie dodać jajka, cebulę oraz doprawić solą i pieprzem.

5. Całość wymieszać do połączenia.

Pasta z makreli przepis

Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 0 / 5. Oddanych głosów: 0

Udostępnij!